Arsenal: „Valóban felvették a kapcsolatot!” – Özil távozik?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.20. 10:21
null
Özil a Besiktas kedvéért elhagyja Londont? (Fotó: Reuters)
Hatalmas – és kellemetlen – meglepetést okozott az Arsenal drukkereinek Erol Kaynar, a Besiktas labdarúgócsapatának korábbi elnökségi tagja, mikor közölte: a török csapat felvette a kapcsolatot az „ágyúsokkal”, és meg akarja szerezni Mesut Özilt.

 

Futótűzként terjed az angol sajtóban a pletyka az utóbbi órákban: Mesut Özil elhagyhatja az Arsenalt!

A beszámolók szerint a Besiktas húzott egy váratlant, és közölte, akármennyit is kér az Arsenal a játékosért, lerakják az asztalra.

A hírt már a török klub korábbi elnökségi tagja is megerősítette, Erol Kaynar szerint a játékos menedzsmentje és a Besiktas vezetősége már megkezdte a tárgyalásokat.

„A hír igaz, az átigazolásokért felelős Erdal Torunogullari a héten tárgyalt Mesut menedzserével, és érdeklődött, mennyiért lehetne megszerezni a klasszist” – árulta el a Metrónak Erol Kaynar.

Állítólag az Arsenalnak esze ágában sincs elengedni egyik legjobbját, így a Besiktasnál arra alapoznak, hogy tudnak olyan ajánlatot tenni Özilnek, ami miatt a játékos maga kéri az átigazolást.

A német középpályása szerződése 2018 nyarán jár le a londoniaknál, piaci értékét a transfermarkt.de 40 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik