Arsenal: tízezren figyelték, amint Cesc Fabregas újra edzésbe állt

Vágólapra másolva!
2010.08.05. 15:20
Csütörtökön csatlakozott az Arsenal keretéhez a nyári szabadságát letöltő Cesc Fabregas, az újdonsült világbajnok labdarúgó. Brit elemzők a látottak alapján úgy vélik, a Barcelona által csábított játékosnak nem lenne ellenére, ha továbbra is az angol élvonalbeli klubot erősítené.

A londoni Emirates Stadionban tízezren voltak szemtanúi az Arsenal nyílt edzésén annak, amint Fabregas, valamint a szintén vb-döntőt játszó és extra szabadságot kapó holland Robin van Persie csatlakozott az „ágyúsokhoz".

Fabregas feltűnése keltett nagyobb médiafigyelmet, hiszen köztudott: a Barcelona szeretné szerződtetni a középpályást, csakhogy Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere semmiképpen sem szeretné őt elengedni – júniusban egy 29 millió fontos katalán ajánlatot már vissza is utasított.

A 23 éves játékos mosolygós londoni edzésbe állása, illetve jelenléte a szezon előtti csapatfotózáson a brit elemzők szerint arra enged következtetni, hogy Wenger nem eredménytelenül munkálkodik csapatkapitánya maradásra bírásán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik