Arsenal: Szczesny most mást szívott, ez volt az utolsó?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.14. 16:31
Finoman szólva nem áll jól Wojciech Szczesny szénája a Premier League-ben szereplő Arsenalnál. A 2014–2015-ös szezonban kegyvesztetté váló kapusnak a pályán és azon kívül is nehézségei vannak.

Ismét a lengyel futballistán csámcsog az angol sportsajtó, mivel képek tanúsága szerint nevetőgázt szippantott egy lufiból, miközben barátaival, ismerőseivel partizott.

Szczesny és a lufi (Forrás: The Sun)
Szczesny és a lufi (Forrás: The Sun)

Nem Szczesny az első PL-futballista, aki az Angliában divatos bódító szerrel élt, és nyilvánosságra is került. Korábban Raheem Sterling, Saido Berahino, Kyle Walker és Jack Grealish bukott le.

Szczesny sem először szívott, de nem ugyanazt. Januárban a Southampton elleni angol bajnokit követően a zuhanyzóban dohányzott. Azóta nem védett angol bajnokin az Arsenalban, bár Arsene Wenger többször is leszögezte, nem a cigarettázás miatt favorizálja kollégáját, David Ospinát.

A 2015–2016-os szezonban azonban nemcsak a kolumbiai kapussal, hanem egy új érkezővel, a Chelsea-től átigazolt Petr Cechhel is meg kell(ene) küzdenie Szczesnynek, aki hirtelen kezdőből az Arsenal harmadik számú kapusa lett.

Egyik kapusától jó eséllyel meg kell válnia a nyáron az Arsenalnak, nem lenne meglepetés, ha éppen a lengyelre esne a választás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik