Arsenal: a pótolhatatlan kulcsember 2016-ig nem játszhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.23. 09:01
null
Coquelin itt már tudja, baj van (Fotó: Reuters)
A hírek szerint a Premier League-ben szereplő Arsenal három-négy hónapig nem számíthat a West Brom ellen 2–1-re elveszített hétvégi angol bajnoki mérkőzésen térdsérülést szenvedő Francis Coquelinre.

 

Hivatalos diagnózis még nem érkezett a klubtól, de több angol forrás is megerősítette, hogy 2016-ig nem léphet pályára a francia középpályás, aki pótolhatatlan kulcsembere ebben a szezonban az „ágyúsoknak”, az egyetlen klasszikus labdaszerző középpályás a csapatban.

Hosszú sérülése azt jelenti, hogy a Premier League-ben mindig kőkemény karácsonyi meccsdömpinget is kénytelen lesz kihagyni.

A West Brom elleni meccs 14. percében megsérülő Coquelin helyére az a Mikel Arteta állt be, aki előbb öngólt szerzett, majd ő is megsérült.

Ez azt jelenti, hogy Arsene Wengernek a Dinamo Zagreb elleni rendkívül fontos BL-mérkőzés előtt két egészséges belső középpályása (Santi Cazorla és Mathieu Flamini) és összesen nyolc sérültje van.

A fent említett két játékos mellett jelenleg Aaron Ramseyre, Theo Walcottra, Danny Welbeckre, Jack Wilshere-re, Tomás Rosickyre és Alex-Oxlade Chamberlainre sem számíthat a francia menedzser, de közülük Ramsey és Chamberlain hamarosan (akár már kedden) visszatérhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik