Arsenal: Özilék nem lépnek pályára a rablótámadás után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.08.09. 19:46
null
Özil (jobbra) és Kolasinac kihagyja a PL nyitó fordulóját (Fotó: bbc.com)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 1. fordulójában biztosan nem lép pályára Mesut Özil és Sead Kolasinac az Arsenalban, mivel további biztonsági intézkedések szükségesek az után, hogy késsel támadtak rájuk autójukban – számol be róla a BBC.

 

Az eset július végén történt, szerencsére a futballisták nem szenvedtek sérülést, ami leginkább Kolasinacnak köszönhető – nem ijedt meg, hanem szembeszállt az elkövetőkkel, s véget vetett a rablótámadásnak. Az incidens után a rendőrség a mai napig nyomoz.

Az Arsenal elárulta, a klub kapcsolatban van a rendőrséggel, valamint folyamatos támogatást nyújt a játékosoknak és a családtagoknak.

„A játékosok és családtagjaik jólléte nagyon fontos az egyesület számára, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy nem utaznak el Newcastle-be. Reméljük, minél hamarabb visszatérnek a keretbe” – közölte az észak-londoni klub.

Özil és Kolasinac már a Lyon elleni Emirates-kupa-találkozón sem játszott, Barcelonában viszont mindketten ott voltak a Gamper-kupa-meccsen a katalánok ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik