Arsenal: olcsóbb jegyeket szeretnének a Pool-drukkerek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.28. 11:05
Olcsóbb jegyeket szeretnének a liverpooli drukkerek csapatuk február közepi FA-kupa-találkozójára, amikor a sorozat 5. fordulójában az Arsenal vendégeként lépnek pályára a londoni Emirates Stadionban.

 

A liverpooli drukkerek emlékeztettek arra, hogy a novemberi bajnokin, amelyet amúgy 20-ra elbuktak, 62 és 93 angol font között vásárolhattak jegyeket. (Ez körülbelül 22 200 és 33 300 forintnak felel meg.) Emellett korábbi kezdési időpontot is szeretnének, mert az akkori 17.30 óra miatt sokaknak nehézséget okozott a tömegközlekedéssel való hazatérés. A szurkolói csoport javasolta a 25 angol fontos jegyárakat, pénteken ugyanis ennyit kellett fizetni a Coventry City-szurkolóknak, az FA-kupa előző, 4. fordulójában (az Arsenal 40-s hazai győzelemmel lépett tovább).

Na, ez az a kategória, amire biztosan nem számíthatnak. Az Arsenal ugyanis hivatalos közleményben jelezte: a Liverpool elleni FA-kupa-találkozó szinte biztosan B- vagy A-kategóriás összecsapás lesz, márpedig akkor a legolcsóbb jegy 35 angol font (körülbelül 12 500 forint).

ANGOL FA-KUPA
A LEGJOBB 16 KÖZÖTT

Manchester City–Chelsea
Sheffield United (III.)/Fulham–Nottingham Forest (II.)/Preston North End (III.)
Arsenal–Liverpool
Brighton (II.)–Hull City
Cardiff City–Wigan (II.)
Sheffield Wednesday (II.)–Charlton (II.)
Sunderland–Southampton
Everton–Swansea

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik