Arsenal: „Nem hiszem, hogy a Fiorentina átigazolná Walcottot”

Vágólapra másolva!
2014.11.08. 12:19
A sérüléséből felépült Theo Walcott ügynöke, Colin Gordon a firenzeviola.it megkeresésére elmondta, vajmi kevés esélyt lát arra, hogy védence a Fiorentinában folytassa a pályafutását.

A 25 éves angol válogatott szélső nemrégiben épült fel súlyos sérüléséből, ám arra nincs garancia, hogy az Arsenalnál ebben a szezonban rendszeres játéklehetőséghez jut. Ezért több angol és olasz lap is azt jövendöli, hogy az „ágyúsok” a téli átigazolási időszakban kölcsönadják – de nem a Fiorentinának.

„Több klub érdeklődik Walcott iránt, így a Fiorentina is. Nagyon jó a kapcsolatom a firenzei klub vezetőivel, Eduardo Macía technikai igazgató nagyszerűen kezeli az átigazolási ügyeket, de nem sok esélyt látok rá, hogy Theo a liláknál folytassa a pályafutását. Nem hiszem, hogy a Fiorentina rendelkezik a szerződtetéséhez szükséges anyagi forrásokkal. Az olaszok még nem vették fel velem a kapcsolatot, szinte kizártnak tartom, hogy sikeresek legyenek az esetleges tárgyalások” – mondta Gordon.

A brit Daily Star értesülései szerint a sérülésektől sújtott Fiorentina vezetőinek figyelme a továbbiakban a Liverpool támadójára, Fabio Borinire irányul.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik