Arsenal: késsel támadtak Özilék autójára a rablók – videó

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2019.07.25. 21:22
null
Özilt hallgatják ki a rendőrök a történtek után (Fotó: dailymail.com)
Késsel támadtak az Arsenal labdarúgócsapatának futballistáira, Mesut Özilre és Sead Kolasinacra, miközben az autójukban ültek Londonban. A bosnyák hátvéd kiszállt a gépjárműből, és saját kezűleg próbált véget vetni a rablásnak, ami látszólag sikerült is neki. Az esetről videó is készült.

 

Kolasinac és Özil az észak-amerikai edzőtáborból hazatérve már a brit fővárosban készülnek a következő idényre, ám az első nap nem alakult fényesen, hiszen rablótámadásnak lettek áldozatai. A történtekről a helyi biztonsági kamera készített felvételt.

Marc Behrenbeck on Twitter

@MesutOzil1088 und Sead kolasinac sollten in London ausgeraubt werden. Aber kolasinac hatte was dagegen ;) und zur Info alle wohl auf nur ein kleiner Schock. @SkySportDE https://t.co/QznWQUclyY


A videón látható, ahogy Mesut Özil a vezető felőli oldalról figyeli a döbbenetes eseményeket, míg Sead Kolasinac kiszáll az autóból, és saját kezűleg próbál véget vetni a támadásnak, ami látszólag sikerült is.

A helyszíni beszámolók szerint a környéken tartózkodó emberek egyből a futballisták segítségére siettek, akiknek az ijedtségen kívül nem esett bántódásuk.

Arról, hogy az elkövetőt elfogták-e már, nincsen információ.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik