Arsenal: Jobbak vagyunk, mint Henryék 2006-ban - Walcott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.21. 19:18
null
Walcott szerint ha mindenki egészséges lesz, fájhat Arsene Wenger feje (Fotó: Action Images)
Theo Walcott, az Arsenal sérülés után visszatérő támadója szerint az „ágyúsok" jelenlegi támadóalakzata potenciálban felülmúlja a klub 2006-os garnitúráját.

 

Walcott abban az évben, 2006-ban csatlakozott az Arsenal keretéhez, akkoriban még együtt játszhatott a 2003–2004-es szezonban veretlenül bajnoki címet nyerő keret néhány tagjával, Thierry Henryval és Dennis Bergkamppal. A szélső úgy érzi, jelenleg jobb a felhozatal támadásban.

„Amikor megérkeztem a csapathoz, itt játszott Pires, Ljungberg, Bergkamp, Henry és Reyes. Nem semmi névsor, de a jelenlegi csapat ezt felülmúlja. Ezt persze a pályán is bizonyítanunk kell” – nyilatkozta Walcott az Arsenal hivatalos honlapjának.

„A bizonyításhoz többet kell nyernünk egy FA-kupánál. Ha így lesz, büszkén kiállhatunk és kijelenthetjük, a mostani a klub történetének legjobb támadósora” – tette hozzá Walcott, aki már bevethető állapotban van, de a Manchester City elleni bajnokit a kispadról nézte, a Stoke City és a Southampton ellen 30, illetve 20 percet kapott.

A játékos szerint a Manchester Unitedtól igazolt Danny Welbeck igazi munkamániás, Alexis Sánchez pedig egy fáradhatatlan Duracell-nyuszi.

AZ ARSENAL PL-GÓLJAI 2005–2006 VS. 2014–2015 (22 FORDULÓ UTÁN)
Thierry Henry 13
Robert Pires 3
Robin van Persie 3
José Antonio Reyes 3
Dennis Bergkamp 1
Alexis Sánchez 12
Olivier Giroud 6
Danny Welbeck 4
Santi Cazorla 4
Alex Oxlade-Chamberlain 1
Forrás: BBC
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik