Arsenal: Henry vagy Ancelotti válthatja Wengert - Pires

Vágólapra másolva!
2015.01.26. 13:17
Robert Pires, az Arsenal labdarúgócsapatának legendás játékosa szerint Arsene Wengert lehetetlen lesz pótolni a londoni alakulatnál, de a jelenleg a Real Madridot irányító Carlo Anclotti, valamint a nemrég visszavonult Thierry Henry remek utódja lenne a francia menedzsernek.

„Egyelőre nincs miről beszélni, Wenger irányítja a csapatot, szerződési köti a klubhoz. Ő igazi ikon, nem lehet pótolni, de Thierry Henryt el tudnám képzelni egy nap az Arsenal kispadján. Személyes kedvencem egyébként Carlo Ancelotti, de az, hogy most erről beszélünk, nem azt jelenti, hogy már szükség van rájuk” – mondta Robert Pires a goal.com-nak, majd a csapatot ért kritikáról is szót ejtett.Robert Pires a goal.com-nak, majd a csapatot ért kritikáról is szót ejtett.

„Az Arsenal vezetősége nem hibázott az átigazolási időszakban, az »ágyúsokhoz« nem véletlenül kerülnek a futballisták. Nagyszerű játékosok alkotják a keretet. Santi Cazorla, majd Alexis Sánchez is hamar alkalmazkodott a Premier League tempójához, jelenleg ők a legjobbjaink” – tette hozzá Pires, aki hozzáfűzte, el tudja képzelni, hogy a francia Lyonban szárnyaló Alexandre Lacazette is felhúzza a közeljövőben az Arsenal mezét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik