Arsenal: Emery korábbi játékosát csábítaná el a PSG-től

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.10. 13:25
null
Thomas Meunier távozhat a PSG-től (Fotó: AFP)
Kristof Terreur belga újságíró szerint az Arsenal labdarúgócsapata szerződtetné Thomas Meunier-t a PSG-től.

 

A Het Laatste Nieuws munkatársa úgy tudja, hogy Unai Emery, az „ágyúsok” menedzsere fel is vette a kapcsolatot a 27 éves, 36-szoros belga válogatott védővel. Meunier-t jól ismeri a szakember, hiszen a felek együtt dolgoztak 2016 nyara és 2018 nyara között a Paris Saint-Germainnél.

„Meunier jelenlegi megállapodásából már csak egy év van hátra, a párizsi csapat pedig egyelőre nem ajánlott neki új megállapodást, úgyhogy tudja, hogy valószínűleg távoznia kell – idézi a Sky Sports Terreurt. – Az ügynöke már új együttes után nézelődik a piacon, Emeryvel beszéltek is néhányszor, mert az Arsenalnál prioritást élvez, hogy igazoljon valakit a védelem jobb szélére.”

Terreur hozzátette, tudomása szerint Meunier neve a Manchester Unitednél is szóba került, de a „vörös ördögök” nem első számú opcióként tekintenek a futballistára, így az újságíró nem lát sok esélyt rá, hogy Meunier az MU-hoz távozik.

„Az ügynöke egyébként találkozott az Everton képviselőivel is, de nem történt semmi konkrétum, úgyhogy egyelőre várnak. A PSG csak a megfelelő áron akarja eladni őt, ez olyan 20–25 millió font lehet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik