Arsenal: Dortmund és Juventus – Emery védőket igazol

Vágólapra másolva!
2018.06.05. 13:09
null
Szokratisz Papasztatopulosz lehet az Arsenal első nyári szerzeménye (Fotó: AFP)
Külföldi sajtóértesülések szerint Unai Emery, az Arsenal májusban kinevezett új vezetőedzője elsőként a londoniak védelmét erősíti meg: az „ágyúsok” a közeljövőben Szokratisz Papasztatopulosz és Stephan Lichtsteiner szerződtetését is bejelenthetik.

 

Mindkét játékos közel áll ahhoz, hogy az angol klub játékosa legyen: Szokratisz Papasztatopulosz édesapja a 24/7 nevű görög rádióállomásnak elismerte, hogy a Borussia Dortmund játékosa az Arsenalnál folytatja pályafutását.

„A Manchester United részéről is volt érdeklődés, de júliusig várni kellett volna rájuk. Az MU nagyon jó kapcsolatot ápol a Dortmunddal, voltak is megbeszélések, de Szokratisz az Arsenalt választotta. Már két éve is megpróbálták megszerezni, igazából nem is tudom, miért nem írt akkor alá. Magasabb szinten, a világ legversenyképesebb bajnokságában fog játszani, és biztos vagyok benne, hogy megállja majd a helyét.”

Ami Stephan Lichtsteinert illeti, a svájci védőnek a hónap végén lejár a szerződése a Juventusnál, és gyakorlatilag nyílt titok, hogy az Arsenal játékosa lesz – igaz, a futballista a Sky Sports-nak azt mondta, hogy még nem írták alá a papírokat.

„Semmi nem dőlt még el. Amíg nincs véglegesítve, nem kommentálhatom a híreket. Ez mindig is így volt a labdarúgásban, tudják, hogy mennek a dolgok” – mondta sejtelmesen a 34 esztendős jobbhátvéd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik