Arsenal: Arteta panaszkodott, trollkodással reagált a Burnley

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.02.04. 17:17
Mint arról beszámoltunk, az Arsenal 0–0-s döntetlent játszott a Burnleyvel az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 25. fordulójában. A mérkőzés után nem volt boldog az „ágyúsok” mestere, Mikel Arteta, aki szerint az egyik legnagyobb problémát a fű okozta…

„Nagyon nehéz körülmények közt kellett játszanunk. Túlságosan hosszú volt a fű, ráadásul fel sem locsolták a pályát, ami nagyon megnehezítette a dolgunkat. Tudtam, mire számíthatunk, a meccs előtt direkt száraz pályán edzettünk, de ettől még nem volt egyszerű” – mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Arteta.„Nagyon nehéz körülmények közt kellett játszanunk. Túlságosan hosszú volt a fű, ráadásul fel sem locsolták a pályát, ami nagyon megnehezítette a dolgunkat. Tudtam, mire számíthatunk, a meccs előtt direkt száraz pályán edzettünk, de ettől még nem volt egyszerű” – mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Arteta.

Az Arsenal mestere szerint a fű hosszúsága jelentette a problémát. A Burnley szerint nem (Fotó: AFP)
Az Arsenal mestere szerint a fű hosszúsága jelentette a problémát. A Burnley szerint nem (Fotó: AFP)

A Burnleynél szóban nem reagáltak az Arsenal mesterének kijelentésére, Twitteren viszont elég egyértelműen elmondták véleményüket egyetlen képpel a fűproblémáról.

A közösségi oldalon ugyanis beállították a pálya füvét a borítóképnek, ezzel még egy kis borsot törve Arteta orra alá…

Elliot Hackney on Twitter

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik