Arsenal: ajánlat Fellainiért - 24 millió fontért kivásárolnák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.07. 12:05
null
Fellainiért 24 millió fontot kell kipengetni (Fotó: Action Images)
Angol médiahírek szerint az Arsenal ajánlatot tett az Everton belga válogatott középpályásáért, Marouane Fellainiért.

A goal.com értesülései szerint az Arsenal szerdán aktiválta a labdarúgó szerződésében lévő kivásárlási záradékot, azaz 24 millió fontot ajánlott Fellainiért a liverpooliaknak. Ha ez igaz, a londoni klubnak már csak a játékossal kell egyeztetnie.

Ha létrejön az ügylet, akkor Fellaini lesz az Arsenal legdrágább igazolása.

Árulkodó jel, hogy a Sky Bet fogadási iroda a tegnapi 17-szeres pénz helyett már csak két és félszeres pénzt fizet azoknak a fogadóknak, akik Fellaini Arsenalba szerződésére tesznek pénzt.

Persze az átigazolást nem könnyíti meg, hogy a belga középpályást korábban a Manchester Uniteddal boronálták össze, ahol ráadásul nemrég az Evertonnál Fellainivel együtt dolgozó David Moyest nevezték ki menedzsernek.

Bill Kenwright, az Everton első embere már jelezte: bár nem szívesen adná el egyik kulcsembert sem, Fellaini a szerződésében rögzített árért és feltételekkel (24 millió font, Bajnokok Ligája-induló csapatnak) elkelhet a nyáron. Az Everton új menedzsere, Roberto Martínez a Fellaini eladásából származó összeggel gazdálkodhat a nyáron, és ebből erősítheti meg a liverpooli kékek keretét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik