Arsenal: a vezérigazgató már hosszabbítana Wengerrel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.07. 08:39
Ivan Gazidis, az Arsenal labdarúgócsapatának vezérigazgatója a legutóbbi interjújában kifejtette: a vezetőség bizalma továbbra is töretlen Arsene Wenger menedzser iránt, ezért szeretnék, ha a francia szakember meghosszabbítaná a 2014-ben lejáró kontraktusát.

„Ez egy olyan klub, amely mindig is szerette az állandóságot. Nagyszerű menedzserünk van, és reméljük, még sokáig nálunk is marad. Wenger még mindig ambiciózus, és látja a lehetőséget a csapatban, ezért mindenki elégedett vele. Ha eljön az ideje és minden a terv szerint megy, akkor lesz egy nagy bejelentésünk ebben az ügyben" – mondta Gazidis.

Arsene Wenger szerződése 2014-ben jár le az „ágyúsoknál", és mivel az észak-londoni együttes a 2005-ös FA-kupa-győzelem óta egyetlen trófeát sem tudott begyűjteni, a szurkolók egy része szerint ideje lenne új menedzsert keresni. Gazidis ezzel szemben elégedett a gárda teljesítményével, és már a következő szezonra koncentrál.

„Természetesen a legjobbakkal akarunk versenyezni továbbra is, így nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült legalább a selejtezőig eljutni a Bajnokok Ligájában. A célunk persze nem csak ennyi, bajnokságot és BL-t akarunk nyerni, de tudjuk, egyelőre még nem tartunk ott, ahol szeretnénk. Jó úton haladunk, és az új szponzori szerződéseknek köszönhetően az anyagi helyzetünk is stabilizálódott végre, így az átigazolási időszakban is több lehetőségünk lesz. Egy nehéz, és bizonyos értelemben kiábrándító szezonon vagyunk túl, ám ezzel már nem foglalkozunk, csak a jövőre koncentrálunk" – tette hozzá az „ágyúsok" vezérigazgatója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik