Arsenal: „A főrészvényes nem akar nyerő csapatot építeni"

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.01. 16:48
Aliser Uszmanov, az Arsenal labdarúgócsapatának kisebbségi tulajdonosa újra hangot adott elégedetlenségének a klub vezetőivel szemben, és kifejtette: a londoniaknál már nincsenek sztárok, mert a részvényesek nem akarnak nyerő csapatot építeni.

„Nem maradtak sztárok az Arsenalban. Úgy tűnik, a jelenlegi főrészvényes, Stan Kroenke egyszerűen nem akar nyerő csapatot építeni. Szerintem egy negyedik-ötödik hellyel ő mindig boldog lenne" – mondta Uszmanov a Mirrornak.

A milliárdos üzletember már korábban is kifejezte nemtetszését az Arsenal vezetőségével szemben, januárban úgy fogalmazott, hogy Arsene Wenger, az „ágyúsok" menedzsere sajátja helyett az ellenfelek csapatát erősíti a sok elengedett játékossal.

„Hihetetlen, a részvényesek elképesztő összegeket keresnek, de a kulcsjátékosainkat fillérek miatt elengedjük. Robin van Persie, Mathieu Flamini és Patrick Vieira fizetését már azelőtt emelnünk kellett volna, mielőtt elkezdenek új csapatot keresni. Nem értem az egészet" – nyilatkozta korábban Uszmanov a L'Équipe francia sportnapilapnak.

Az Arsenal három fordulóval a bajnokság vége előtt a negyedik a Premier League tabelláján, huszonegy ponttal lemaradva a már bajnok Manchester United mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik