Arsenal: 20 millió euró Luiz Gustavóért - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.08.12. 17:55
null
Theo Walcott és Luiz Gustavo ebben a szezonban akár csapattársak is lehetnek az Arsenalnál (Fotó: Action Images)
Az átigazolási hírekben jól értesült Sky Sports információ szerint a Premier League hétvégi rajtjára készülő Arsenal labdarúgócsapata 20 millió eurós (17.2 millió fontos) ajánlatot tett a Bayern München brazil válogatott középpályásáért, Luiz Gustavóért.

 

A 26 esztendős játékos távozásáról szóló hírek azok után váltak mindennapossá, hogy kiszivárgott, a bajorok új vezetőedzője, Pep Guardiola nem számol a Konföderációs Kupa-győztes játékossal.

Német sajtóhírre hivatkozva korábban már beszámoltunk róla, hogy a brazil válogatott középpályás szíve szerint a Wolfsburgba igazolna, mert nem szeretne számára ismeretlen országba menni, inkább maradna a Bundesligában, az azonban az „ágyúsok” mellett szól, hogy Bajnokok Ligája-indulást „kínálnak” a játékosnak.

A Sky Sports szerint az Arsenal nem is tétlenkedik, húszmillió eurós ajánlatot tett a Bayern Münchennek Luiz Gustavóért, akinek a bajorokat működtető gazdasági társaság elnöke, Karl-Heinz Rummenigge szerint Angliából, Spanyolországból, Oroszországból és Németországból is van ajánlata.

Arsene Wenger, a londoni klub menedzsere szűkszavúan nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

„Jelen vagyunk az átigazolási piacon és próbáljuk megerősíteni a keretünket. De fontos, hogy azokra a játékosokra is odafigyeljünk, akik már a klubnál vannak.”

Az Arsenal a Premier League első fordulójában szombaton 16 órától az Aston Villát látja vendégül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik