Anglia: Van klub az országban, amelyen segíthetek - Magath

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.24. 11:41
Hiába fulladt kudarcba Felix Magath küldetése a Fulhamnél, a londoni klubbal tavasszal a Premier League-ből kieső, az őszi idényben a csapatot a másodosztály utolsó helyére kormányozó német szakember úgy véli, van még csapat Angliában, amelyen segíteni tud.

„Mindenképpen Angliában maradok, várok, és meglátom, mi történik –mondta Magath a Sport Bildnek. – Hiszek benne, hogy működnek a módszereim, és vannak még klubok Angliában, amelyeken segíthetek.”Magath a Sport Bildnek. – Hiszek benne, hogy működnek a módszereim, és vannak még klubok Angliában, amelyeken segíthetek.”

A Fulham nyolc forduló alatt egyetlen pontot szerzett a Championshipben Magath irányításával, hat szerzett gólja mellett 19-et kapott. A szakember irányítása alatt 20 mérkőzéséből négyet nyert meg, 12-t elveszített, messze itt volt a legrosszabb mutatója edzői karrierje során.

Magathnak a londoni csapat volt az első külföldi klubja, Németországban a Hamburg, a Nürnberg, a Werder Bremen, a Frankfurt, a Stuttgart, a Bayern München, a Wolfsburg és a Schalke kispadján is ült, a Bayernnel kettő, a Wolfsburggal egy bajnoki címet nyert.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik