Anglia: „Szükségünk lett volna kapusra, de csak az Újpest tartalékja jött"

Vágólapra másolva!
2015.01.24. 13:04
Bob Peeters, az angol másodosztályban szereplő Charlton nemrég menesztett menedzsere kritizálta Roland Duchatelet tulajdonost – többek közt azért, amiért mindössze az Újpest „tartalékkapusa" érkezett az angol csapathoz.

Remekül kezdte a szezont a Charlton, aztán nyolc bajnokin képtelen volt nyerni a csapat, ami a menedzser állásába került (azóta mégegy vereséget összeszedett a másodosztályú klub). Peeters szerint azonban nem csak ő a hibás, Roland Duchatelet nem igazolt olyan játékosokat, akiket ő szeretett volna.

„Amikor még a legjobb hatban voltunk, szóltam, hogy a keret túl vékony ahhoz, hogy az egész szezont kibírjuk. Érezhető volt, hogy néhány játékosom mentálisan és fizikailag nem bírja majd" – mondta a szakember, aki többször is találkozott Roland Duchatelet-vel, s egyeztetett az erősítésekről, de a tulajdonos csak kivéreztette a csapatot.

„Szükségünk lett volna például egy másik kapusra, de mindössze az Újpest második számú kapusa jött. Akkor kezdtem el igazán gondolkozni azon, hogyan is működik ez a klub."

Mint ismert, két hete Marko Dmitrovics igazolt a Charltonhoz az Újpesttől, akinek tulajdonosa Roland Duchatelet fia, Roderick.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik