Anglia: „Sokat tanultam tőle” – visszavonul Bogdán mentora

Vágólapra másolva!
2017.06.08. 15:01
Visszavonul az angol Wigan labdarúgócsapatának rutinos kapusa, Jussi Jääskeläinen, aki hat évig egy csapatban szerepelt Bogdán Ádámmal – a nemrég véget ért szezonban mindketten a másodosztályból búcsúzó együttes alkalmazásában álltak.

Véget ért a játékoskarrierem, nem folytatom tovább. Eljött az ideje, hogy a felhalmozott tapasztalatokat továbbadjam – mondta Jussi Jääskeläinen az Ilta-Sanomillének. – Mindig keményen dolgoztam a kitűzött céljaimért. Néha szerencsém is volt, ráadásul nagyon jó edzőkkel dolgozhattam együtt.”Véget ért a játékoskarrierem, nem folytatom tovább. Eljött az ideje, hogy a felhalmozott tapasztalatokat továbbadjam – mondta Jussi Jääskeläinen az Ilta-Sanomillének. – Mindig keményen dolgoztam a kitűzött céljaimért. Néha szerencsém is volt, ráadásul nagyon jó edzőkkel dolgozhattam együtt.”

A 42 éves kapus 15 évet töltött a Bolton Wanderesnél, amelynek színeiben több mint 500 tétmeccsen szerepelt. 2012-ben a West Hamhez igazolt, majd három szezon után a londoni csapatot a Wiganre cserélte. A Boltonnál öt évig volt riválisa Bogdán Ádám, majd a Wigannél is csapattársak voltak a nemrég befejeződött idényben.

„Sokat dolgoztunk már együtt. Rengeteget tanultam tőle eddig is, s még most is ezt teszem. Nagyon élvezem a közös munkát vele” – dicsérte kollégáját Bogdán Ádám, miután tavaly ősszel a Wiganhez igazolt.

Jääskeläinen már megszerezte az UEFA B-licencet, és várhatóan edzői karrierbe kezd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik