Anglia: Redknapp szerint teljesen felesleges a magyarok elleni meccs

Vágólapra másolva!
2010.07.31. 16:27
A Tottenham Hotspur szókimondó menedzsere, Harry Redknapp teljesen feleslegesnek és értelmetlennek minősítette az Anglia–Magyarország (augusztus 11.) barátságos válogatott mérkőzést.

„Megmondaná valaki, hogy miért van válogatott meccs azon a héten, amikor a szezon is elkezdődik? A keret most harcolta végig a világbajnokságot, a játékosok alighanem már egymás látványát sem bírják. Miért van ez? Mi az értelme? Teljesen felesleges barátságos mérkőzés pont akkor, amikor edzeni kéne, és a szezonrajtra készülni. Csak reménykedni tudok, hogy nem sokan sérülnek meg..." – mondta Redknapp, aki a saját klubvezetőség által lekötött felkészülési programot is kritizálta. A Tottenham egy egyesült államokbeli túra után hazaérve súlyos vereséget szenvedett a White Hart Lane-en a Villarrealtól, de van még meccse a Benfica ellen Lisszabonban, illetve a Fiorentina ellen otthon.

„Most jöttünk vissza egy kidöglesztő amerikai túráról, de újra és újra játszunk. Őrület. Ha valamire nincs szükségünk most, az a sok meccs. Edzenünk kéne, mert most csak játszunk és regenerálódunk, ez nem jó felkészülés. Túl sok a meccsünk, nem tudom, ez kinek a hibája."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik