Arsenal: a beteg Özil meccs helyett Berlinben bulizott?

Vágólapra másolva!
2015.03.24. 21:11
Mesut Özil, az Arsenal és a német válogatott labdarúgója szombaton betegség miatt kihagyta a Newcastle elleni mérkőzést, amelyet az „ágyúsok” 2–1-re megnyertek. Sajtópletykák szerint Özil a meccs napjának estéjén egy berlini szórakozóhelyen pihente ki a betegségét.

A 26 éves német középpályás Arsene Wengertől, a londoniak mesterétől kapott engedélyt, hogy Németországba utazzon, és ott kúrálja magát. Angol sajtóinformációk szerint lábadozás helyett egy berlini szórakozóhelyen mulatott, ami miatt büntetésre számíthat Wengertől.

Ezzel ellentétes információk is napvilágot láttak, amelyek szerint Özilt azért küldte az „ágyúsok” menedzsere haza Németországba, hogy pihentesse sokat szerepeltetett játékosát, és a friss Tomás Rosickynek adjon játéklehetőséget.

Joachim Löwöt, a németek szövetségi kapitányát az Ausztrália elleni felkészülési mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón kérdezték az ügyről. Az 55 éves német szakember szerint pletyka az egész, ő tudott Özil betegségéről, és arról is, hogy Wenger elengedte Berlinbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik