Anglia: a neten Lampard a legveszélyesebb futballista

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.30. 15:21
Különleges kutatás eredményének főszereplője lett Frank Lampard, a New York City FC futballistája. Az angol válogatott kiválóságot találták a legveszélyesebb angol labdarúgónak az internetes kereséseket tekintve – derül ki az Intel Security tanulmányából.

Hogy miért veszélyes Lampard? Az angol játékosok közül az ő nevére rákeresve juthatunk el a legnagyobb eséllyel egy vírussal vagy egyéb veszéllyel fenyegető, a számítógépünkre nézve kártékony weboldalra. Hogy miért veszélyes Lampard? Az angol játékosok közül az ő nevére rákeresve juthatunk el a legnagyobb eséllyel egy vírussal vagy egyéb veszéllyel fenyegető, a számítógépünkre nézve kártékony weboldalra.

Az összesített veszélyességi listán Lampard a nyolcadik helyen végzett. A „győztes” Kelly Brook modell, Victoria Beckham szintén megelőzte a középpályást, Jeremy Clarkson műsorvezető és Tom Hardy színész viszont nem.

„A felhasználók egyre növekvő vágya, hogy értesüljenek a hírességek magánéletének minden rezdüléséről, nagy kockázati tényező lehet. Akár egyetlen kattintással nagy kárt okozhatunk a számítógépünkben vagy a kiberbűnözők áldozatává válhatunk” – nyilatkozta Nick Viney, az Intel Security munkatársa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik