Anglia: kidőlt a válogatott kapusa, a másodosztályból pótolták

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.21. 15:57
A Manchester City két játékosa, Joe Hart és Raheem Sterling is izomsérülést szenvedett a Manchester United elleni hétvégi derbin, így mindketten kihagyják az angol válogatott Németország és Hollandia elleni felkészülési mérkőzését. A háromoroszlánosok szövetségi kapitánya, Roy Hodgson már meg is találta a manchesteri kapus helyettesét.

A választás Tom Heatonra, a másodosztályban (Championship) szereplő és jelenleg listavezető Burnley kapusára esett. Tom Heatonra, a másodosztályban (Championship) szereplő és jelenleg listavezető Burnley kapusára esett.

A 29 éves játékos már korábban is szerepelt a válogatott keretben. Roy Hodgson tavaly májusban, az Írország elleni felkészülési mérkőzésre és a Szlovénia elleni Európa-bajnoki selejtezőre küldött először meghívót Heatonnak.

Az angol válogatott március 26-án idegenben a németekkel, míg három nappal később hazai pályán a hollandokkal játszik felkészülési meccset.

AZ ANGOL VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok:
Jack Butland (Stoke City), Fraser Forster (Southampton), Tom Heaton (Burnley)
Védők:
Ryan Bertrand (Southampton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Liverpool), Phil Jagielka (Everton), Danny Rose (Tottenham), Chris Smalling (Manchester United), John Stones (Everton), Kyle Walker (Tottenham)
Középpályások:
Dele Alli (Tottenham), Ross Barkley (Everton), Eric Dier (Tottenham), Danny Drinkwater (Leicester City), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), James Milner (Liverpool)
Támadók:
Harry Kane (Tottenham), Daniel Sturridge (Liverpool), Jamie Vardy (Leicester City), Theo Walcott (Arsenal), Danny Welbeck (Arsenal)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik