Anglia: Kane és Maguire kimarad, így nézhet ki a válogatott kerete 2026-ban

R. D. P.R. D. P.
Vágólapra másolva!
2022.12.15. 21:20
null
Harry Maguire, Jordan Pickford és Harry Kane is lemaradhat a következő vb-ről (Fotó: Getty Images)
Egy szuperszámítógép számításai szerint Harry Kane nem lesz ott az angol válogatott keretében a következő labdarúgó-világbajnokságon – számolt be róla a SportBible. A gép a teljes keretet megjósolta a 2026-os tornára.


A számítások szerint helye lenne a következő világbajnokságon Harvey Elliottnak, Trevoh Chalobahnak és Folarin Balogunnak is – közülük egyikük sem rendelkezik még felnőttválogatottsággal.

A Midnite jóslata alapján nem lesz ott az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban megrendezendő világeseményen a jelenlegi első számú angol kapus, Jordan Pickford: helyette Aaron Ramsdale és Dean Henderson kaphat komolyabb szerepet, sőt a Manchester City tehetségét, James Traffordot is behívhatják.

A szuperszámítógép a feldolgozott adatok alapján úgy véli, hogy Harry Kane és Harry Maguire is kihagyja a 2026-os vb-t. Persze a számítások eredményét érdemes a helyén kezelni, hiszen még az sem biztos, hogy Gareth Southgate marad a szövetségi kapitány.

A 2026-os angol keret a szuperszámítógép szerint:

Kapusok: Aaron Ramsdale, Dean Henderson, James Trafford
Védők: Trent Alexander-Arnold, Ben White, Luke Shaw, Ben Chilwell, Reece James, Trevoh Chalobah, Marc Guéhi, Fikayo Tomori
Középpályások: Kalvin Phillips, Declan Rice, Conor Gallagher, Jude Bellingham, Mason Mount, Harvey Elliott, Emile Smith Rowe, Morgan Gibbs-White
Támadók: Marcus Rashford, Phil Foden, Jack Grealish, Bukayo Saka, James Maddison, Tammy Abraham, Folarin Balogun

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik