Anglia: feljutottak a világ legerősebb futballistájával, látni kell a reakciót!

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.07.14. 09:17
Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokság (League One) rájátszásának döntőjében a Wycombe Wanderers 2–1-re legyőzte az Oxford Unitedet, így története során először feljutott a másodosztályba! Amit a játékosok fel sem tudtak igazán fogni…

A Wycombe Wanderers együtteséről az utóbbi években leginkább a klub legnépszerűbb játékosa, Adebayo Akinfenwa miatt olvashattunk csak, a világ legerősebb futballistája ugyanis nem épp visszafogott stílusáról ismert – néhány évvel ezelőtt például Sergio Ramosnak szólt be.a világ legerősebb futballistája ugyanis nem épp visszafogott stílusáról ismert – néhány évvel ezelőtt például Sergio Ramosnak szólt be.

És bár sokáig úgy tűnt, a klub akár csődbe is mehet, a Wycombe most feljutott a Championshipbe!

Köszönhetően többek közt Akinfenwának, akinek úgy tűnt, négy évvel ezelőtt véget érhet a profi pályafutása, ám a Wycombe adott neki még egy esélyt.


A lefújás után a támadó zseniálisan foglalta össze a feljutás élményét!


A párbeszéd első fele:

RIPORTER: Nem először találkozunk ilyen körülmények közt, de gondolom, most még édesebb a győzelem!
AKINFENWA: Sokkal! De várjunk csak! Mondd el, mit is csináltunk, mert én nem tudom!
RIPORTER: Feljutottak a Championshipbe!
AKINFENWA: Ott hátul szerintem nem hallottak!
RIPORTER: Feljutottatok!
AKINFENWA: Először is szeretném megköszönni Istennek, mert ma valóra váltotta a lehetetlent. Négy évvel ezelőtt tulajdonképpen munkanélküli voltam. De ma csak Jürgen Kloppnak veszem fel a telefont, hogy együtt ünnepelhessünk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik