Anglia: Patrice Evra visszatér a Premier League-be – hivatalos

Vágólapra másolva!
2018.02.07. 16:16
null
Evra a 27-es mezszámban játszik majd a WHU-ban (Fotó: WHU/Twitter)
A West Ham United labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2018 júniusáig szóló szerződést kötött a szabadon igazolható Patrice Evrával, aki így ismét együtt dolgozhat David Moyesszal.

 

Mint ismert, a francia válogatott balhátvéd 2018 júniusáig szóló eltiltást kapott az európai kupamérkőzésekről, mivel a Vitória Guimaraes elleni Európa-liga-meccs előtt fejbe rúgta csapata, a francia Olympique Marseille egyik szurkolóját.A bejelentés után az OM szinte azonnal, közleményben számolt be róla, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott vele.

Evra ezzel szabadon igazolhatóvá vált, így a WHU most ingyen szerezte meg a játékjogát.

A franciának nem lesz ismeretlen a Premier League, a Manchester United színeiben 2006 és 2014 között – többek között a WHU jelenlegi edzője, David Moyes irányításával is – 379 tétmérkőzésen szerepelt. Ezalatt öt bajnoki címet és öt angol Szuperkupát, három Ligakupát, valamint Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnokságot is nyert az MU-val.

„Nagyon boldog vagyok, hogy Kalapácsos lehetek, hogy visszatérhetek a Premier League-be. Imádom ezt a játékot” – utalt a bemutatkozásában a videóival elhíresült mottójára a 36 éves védő.

West Ham United on Twitter

We love this game! #ForEvraBlowingBubbles https://t.co/UugpXaL6um



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik