Anglia: edzésen verekedett csapattársával, a szezonban már nem véd a kapus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.05. 15:02
null
Kesztyű nélkül bunyózott...
Az angol Championshipben szereplő Barnsley második számú kapusa, Nick Townsend meglehetősen szokatlan módon szenvedett sérülést, ám ennél csak a labdarúgóklub menedzserének véleménye volt szokatlanabb.

Történt ugyanis a másodosztályú klub keddi tréningjén, hogy Townsend és a korábbi francia U20-as válogatott Dimitri Cavaré olyannyira összebalhéztak, hogy vitájuk ütésváltásig fajult. Ennek nyomán a kapus egyik ujja eltört, ami miatt ebben a szezonban már nem védhet. A francia védő esetleges sérüléséről nincs információ.

Az esetet amúgy az együttes trénere, a korábban az Internél, a Real Madridnál és a Chelsea-nél is José Mourinho segítőjeként dolgozó José Morais is megerősítette, sőt, nem is akármilyen nyilatkozatot tett a balhéval kapcsolatban.

„Valóban, a két játékos között szabályos párbaj volt, melynek során sajnos a kapusunk az ujját törte. Igazság szerint nem zavar a fiúk ilyen viselkedése, sőt, legközelebb, ha bunyózni kezdenek, magam adok nekik egy-egy pár kesztyűt. Rendezzék le a nézeteltéréseiket egy fair bunyó keretein belül, azzal a csapat is jobban jár, és a hangulatra is jobb hatással lenne” – fogalmazott Morais, akit egyébként alig két hónapja neveztek ki a Barnsley menedzserének, ám irányításával eddigi nyolc mérkőzéséből csak egyet tudott a gárda megnyerni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik