Anglia: Csak egy napig lehetek halott - Moniz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.04. 10:46
Beszámoltunk róla, hogy a Notts County drámai végjátékot követően 3–1-re kikapott a Gillinghamtől vasárnap, amivel kiesett az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságból (League One) – Ricardo Moniz, a csapat menedzsere úgy érzi, karrierje legrosszabb napján van túl.

„A kezünkben volt a meccs, szerintem a játékosaim megérdemelték volna a győzelmet – mondta Ricardo Moniz, akinek csapatát kétezer drukker kísérte el a vasárnapi idegenbeli meccsre. – Öt perccel a vége előtt még vezettünk, úgy tűnt, nyeregben vagyunk, ráadásul öt védőnk volt a pályán az eredmény őrzésére. A meccs után olyan volt az öltöző, mintha éppen temetést rendeznének benne… Beszédes volt a néma csend.”

„A Doncaster múlt heti legyőzése után úgy tűnt, lendületben maradtunk, de itt a végén jobb fejjátékra, jobb védekezésre lett volna szükség. Borzalmas, amikor valami így csúszik ki az ember kezéből. Sokkoltak a történtek, ez pályafutásom legrosszabb napja” – mondta hirtelen felindulásában a korábban a Ferencvárosnál dolgozó, Akeem Adams tragédiájakor még keményebb időszakot átélő holland tréner.

Ami a továbbiakat illeti, a Notts-játékosok nagyjából felének lejár a szerződése, még nem tudni, ki megy, ki marad, így Moniz szerint egyelőre lehetetlen a jövőről beszélni.

„Nehéz lenne máris kijelenteni, hogy a csapat azonnal visszakapaszkodik, hiszen a League Two nem az a közeg, amelyikbe könnyű minőségi labdarúgókat csábítani. Csak egy napig lehetek halott, utána el kell kezdenünk a tervezést, át kell gondolnunk, hogyan tovább.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik