Anglia: a világ legerősebb játékosa a Chelsea-ben? A reakciója parádés

Vágólapra másolva!
2018.01.19. 17:40
null
Adebayo Akinfenwa a Wycombe Wanderers szerelésében (Fotó: AFP)
Angol sajtóhírek szerint Antonio Conte, a Chelsea menedzsere mindenképpen csatárral erősítené meg a csapatát a téli átigazolási időszakban. Nem kellett több az internet népének, azonnal beajánlották az olasz trénernek a világ egyik legerősebb futballistáját, Adebayo Akinfenwát, aki természetesen azonnal válaszolt is a „megkeresésre”.

 

Adebayo Akinfenwa neve sokak számára ismerős lehet, mert bár csak az angol negyedosztályban futballozik, sokáig ő volt a FIFA-játékokban a legerősebb labdarúgó. Sőt, a 35 éves csatár nem is olyan régen megmutatta, nemcsak erős, hanem technikás is!

A csatárt kereső Chelsea-nél már többek között szóba került Andy Carroll, illetve Peter Crouch szerződtetése is, aminek hallatára a Twitteren több vicces kedvű felhasználó a Wycombe Wanderers támadóját szintén beajánlotta a londoniaknak, Akinfenwa pedig azonnal reagált is a „hírre”.

„Nagyon hízelgő a Chelsea-vel kapcsolatos pletykákra ébredni. De azt hallottam, hogy Conte nem engedi a csirkét az edzőközpontban, szóval ez így nem fog menni…” – írta ki a Twitter-oldalára a hasára is gondoló Akinfenwa.

daRealAAkinfenwa on Twitter

Woke up hearing the Chelsea rumors, I'm flattered but I've heard Conte don't allow chicken at the training ground sorry can't do it #ForTheLoveOfChicken https://t.co/nSoBwmdvGa


Kérdés, mit szól ehhez Antonio Conte?
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik