Anglia: a testi sértéssel vádolt Gascoigne elismerte bűnösségét

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2013.08.05. 17:40
Elismerte bűnösségét az ittas állapotban elkövetett testi sértéssel és rendzavarással vádolt Paul Gascoigne, az angol labdarúgó-válogatott korábbi kiváló középpályása, akit az eset nyomán 1000 fontos (csaknem 350 ezer forint) pénzbüntetésre köteleztek.

A 46 esztendős exsportolót – aki hosszú ideje küzd az alkoholizmussal – a stevenage-i vasútállomáson vették őrizetbe július 4-én, miután összetűzésbe keveredett egy szolgálatot teljesítő biztonsági őrrel.

„Örülök, hogy elismerte a felelősségét, de az eset óta már elnézést kért a viselkedéséért, én pedig elfogadtam a bocsánatkérését" – írta hétfői közleményében Jack Sherrington, az ügyben érintett biztonsági őr, aki hozzátette, sem neki, sem pedig Gascoigne-nak nem volt könnyű feldolgoznia a történteket, ugyanakkor az exfutballista vallomásával ő a maga részéről lezártnak tekinti az ügyet.

Gascoigne 1988 és 1998 között 57 alkalommal viselte az angol válogatott mezét, a Premier League-ben 260 bajnoki meccset játszott a Newcastle United, a Tottenham Hotspur, az Everton és a Middlesbrough színeiben. Pályafutása során szerepelt még az olasz Lazióban és a skót Glasgow Rangersben is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik