Anglia: a szurkolók Belgiumba mennek Duchatelet ellen tüntetni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.04. 09:17
null
A Charlton stadionjában rendszeresek a Roland Duchatelet elleni megnyilvánulások
Betelt a pohár a Charlton Athletic szurkolóinál. A londoni klub rajongói szombaton újra Roland Duchatelet tudtára hozzák, hogy nem szeretnék tovább a tulajdonosi székben látni: csapatuk szombati bajnokija helyett 250-en Belgiumba, Duchatelet otthonához utaznak el, hogy ott tüntessenek ellene.

 

A 24 csapatos angol harmadosztály(League One) 15. helyén álló Charlton január óta nem nyert meccset a bajnokságban, februári hét találkozóján mindössze három pontot szerzett.

A bő tíz éve még a Premier League-ben szereplő Charltonnál – amely 2014-ben csatlakozott az Újpestet is magába foglaló „Duchatelet-birodalomhoz” – 2016-ban is rengeteg tüntetést szerveztek a csapat stadionjába legutóbb 2014 októberében kilátogató üzletember ellen, de ma mennek először Belgiumig.

A Charltont a drukkerek szerint teljesen elhanyagoló Duchatelet Sint-Truidenben él, az ottani egylet is az övé, és rendszeresen jár a hazai bajnokikra, ma 20 órától például az Eupent fogadja a csapat. A stadion előtti terület várhatóan Charlton-szurkolóktól lesz hangos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik