Anglia: a korábbi kapitány szerint Rooney visszatérhet a válogatottba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.24. 14:50
null
Wayne Rooney visszatérhet? (Fotó: AFP)
Roy Hodgson, az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint a nemzeti együttestől visszavonult Wayne Rooney nem zárta be örökre az ajtót a válogatott előtt.

Mint megírtuk, a válogatottsági gólrekorder inkább átadja a helyét a fiataloknak a nemzeti együttesnél, és klubcsapatára koncentrál.

Hodgson amondó, hogy meg lehet érteni Rooney döntését, ennek ellenére nem zárja ki, hogy az Everton futballistája egyszer ismét magára húzza a címeres mezt.

„Nem vagyok nagy szerencsejátékos, de ha az lennék, nem tennék arra pénzt, hogy hívás esetén Wayne nem térne vissza a válogatottba – különösen annak fényében, hogy mit jelent számára a nemzeti csapat” – mondta Hodgson.

„Úgy vélem, sokat fog bánkódni a döntésén. Tisztában van vele, hogy milyen jó játékosok alkotják most a válogatottat. Talán az is eszébe jut majd, hogy az oroszországi világbajnokságon ezt meg is mutatják, és milyen jó lenne velük ott lenni.”

„Mindezek mellett elismerés illeti azért, ahogyan meghozta a döntést, ő nem olyan ember, aki ezt félvállról veszi. És mindenki tudja, hogy milyen fontos volt számára éveken keresztül játszani a válogatottban” – tette hozzá a 70 esztendős szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik