Anglia: a korábbi aranylabdás alig várta, hogy visszavonuljon

Vágólapra másolva!
2018.08.28. 11:32
A korábbi aranylabdás Michael Owen azt nyilatkozta a BT Sportnak, hogy karrierje utolsó időszakában már utált futballozni, és alig várta, hogy visszavonuljon.

„Az első súlyosabb térdszalagsérülésem után gyakorlatilag készen voltam – vallotta be az angol válogatott csatár. – Addig gyors voltam, az egy egy elleni helyzetekből is jól jöttem ki, legalábbis ahhoz képest, ahogyan az utolsó hat-hét évben futballoztam. Elkezdtem félni, hogy a gyors beindulásoknál elszakad egy izmom, az a legrosszabb, ha ösztönösen akarod csinálni, amit addig, de közben fejben meg leállítod magad. Az utolsó néhány évben alig vártam, hogy visszavonulhassak, az a játékos már nem én voltam.”„Az első súlyosabb térdszalagsérülésem után gyakorlatilag készen voltam – vallotta be az angol válogatott csatár. – Addig gyors voltam, az egy egy elleni helyzetekből is jól jöttem ki, legalábbis ahhoz képest, ahogyan az utolsó hat-hét évben futballoztam. Elkezdtem félni, hogy a gyors beindulásoknál elszakad egy izmom, az a legrosszabb, ha ösztönösen akarod csinálni, amit addig, de közben fejben meg leállítod magad. Az utolsó néhány évben alig vártam, hogy visszavonulhassak, az a játékos már nem én voltam.”

Owen a Liverpoolban kezdte pályafutását (1996–2004), majd a Real Madridban (2004–2005), a Newcastle-ben (2005–2009), a Manchester Unitedben (2009–2012) és végül a Stoke-ban (2012–2013) futballozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik