A Chelsea-nek már most van jelöltje Villas-Boas pótlására

Vágólapra másolva!
2011.06.27. 14:41
null
Hiddink még a Chelsea kedvéért sem szegne szerződést (Fotó: Action Images – archív)
André Villas-Boas csak Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosának B-tervében szerepelt a Carlo Ancelotti menesztése után megüresedett menedzseri posztra. Guus Hiddink ügynöke, Cees van Nieuwenhuizen elmondta, a londoniak a török válogatottat irányító holland szakembert szerették volna kinevezni, de ő nem akarta megszegni a szerződését.

Guus Hiddink ügynöke, Cees van Nieuwenhuizen elmondta, a Chelsea-nél a holland szakember volt az első számú jelölt a menedzseri posztra, és csak azért választották André Villas-Boast, mert a török válogatott szövetségi kapitánya nem akarta megszegni a szerződését.

„Guus Hiddink még sohasem szegett szerződést. A Chelsea tiszteletben tartotta a döntését, mivel Guus és Abramovics jó kapcsolatban vannak. Gyakran beszélnek egymással, és Guus azt mondaná, hogy nincs értelme posztot ajánlani neki a Chelsea-nél. Szerintem ezt Abramovics tiszteletben tartotta" – mondta Van Nieuwenhuizen.

Hiddink még egy évig így biztosan marad a török válogatott élén, de valószínűleg a jövő évi Európa-bajnokság után is számos klub érdeklődik majd iránta – ahogyan most is.

„Amikor Guus szerződést kötött a török szövetséggel, tisztában volt vele, hogy legalább az Európa-bajnokságig maradnia kell. Igaz, hogy neves klubok keresték meg az utóbbi időben. Massimo Moratti is említette a múlt héten, hogy szerette volna szerződtetni Hiddinket. Guust más csapatokkal is hírbe hozták, nem csak a Chelsea-vel" – jelentette ki az ügynök.

Elképzelhető tehát, hogy Hiddink a jövő nyáron elhagyja a török nemzeti együttest, és ha Villas-Boas nem lesz sikeres a Chelsea-vel, akkor a menedzsereket gyakorta váltogató Roman Abramovics minden bizonnyal ismét megkeresi őt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik