Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.07.12 12:16 Frissítve: 2012.01.16 02:46

Zlatan Ibrahimovic „már nincs a piacon”, a Chelsea mégis szeretné

Az Internazionale bosnyák származású svéd támadója, Zlatan Ibrahimovic már „nincs a piacon” – állítja Massimo Moratti, az olasz csapat elnöke. Ezzel szemben angol médiainformációk szerint a Chelsea igen sokat áldozna rá, hogy megszerezze a futballista játékjogát.

Még nem tudni, hogy hol folytatja Zlatan?
Fotó: Imago (archív)
Még nem tudni, hogy hol folytatja Zlatan?
Korábban úgy tűnt, az Inter megválhat legnagyobb értékétől, Zlatan Ibrahimovictól. A sztárcsapatok természetesen sorban állnak a jelenkor egyik legjobb támadójáért, ám sem a Barcelona, sem a Real Madrid, sem a Manchester United nem tudta, illetve nem akarta megadni a milánóiak által óhajtott, 70 millió euró körüli összeget.

Massimo Moratti, az Inter elnöke ki is jelentette: Zlatan nem eladó. „Zlatan Ibrahimovic már nincs a piacon” – nyilatkozta Moratti a Sky televíziónak.

Csakhogy angol sajtóértesülések szerint még egy csapat, a Chelsea is bejelentkezett a játékosért. Roman Abramovics tulajdonos ráadásul kész megadni a fent említett összeget, sőt az ügyletbe Decót és Ricardo Carvalhót is bevenné, akik így – ha az Interbe távoznának a londoniaktól – újra José Mourinho kezei alatt futballozhatnának.

A svéd csatár a News of the Worldnek adott nyilatkozatában dicsérte is rendesen a londoni alakulatot.

„Tisztában vagyok vele, hogy a Chelsea is meg akar szerezni, ami nagyon hízelgő rám nézve. Az egyik legjobb csapat a világon, a Premier League pedig az egyik legjobb bajnokság. Nem a pénz a legfontosabb, döntésemet annak alapján hozom meg, hogy mi lesz a lehető legjobb számomra. Csak azt a kérdést teszem fel magamnak, képes leszek-e abban a ligában, illetve csapatban is maradandót alkotni, ahová igazolok” – állította magát döntéshelyzet elé Ibra.

Erre a kérdésre pedig csak a jövő adhat választ.
2020.11.23 12:09:22

Angol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

A Spurs szembemegy a Bayern és a Liverpool diktálta trendekkel, a Kane, Szon kettősre építve mégis hatékony támadásban is.

2020.11.22 19:26:42

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Sorozatban 64. hazai bajnokiján is veretlen maradt a Pool, miközben magabiztosan győzött a Leicester City ellen.

2020.11.21 17:36:15

Angol labdarúgás B. Á.

José Mourinho együttese kiválóan védekezett és kontrázott a manchesteriek ellen.

2020.11.17 05:54:14

Angol labdarúgás DÓCS ÁKOS

Elképesztő cselek, látványos szabadrúgások és távoli bombák – a 7-es, akit mai napig képtelen pótolni a Manchester United.

2020.11.06 11:11:17

Angol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Édesapja árnyékával és a szurkolói előítéletekkel is megküzdve lett a Chelsea legendája, no és a PL történetének legeredményesebb középpályása.