Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.06.26 11:18 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Anglia: brazil tinisztárokkal erősítene az MU és az Arsenal

Két fiatal brazil labdarúgóval is bővítené keretét a Manchester United és az Arsenal: Dentinho és Douglas Costa lehet a két „szerencsés”.

Dentinhóért, a Corinthians húszesztendős szélsőjéért az MU és az Arsenal is érdeklődött egyesületénél a labdarúgó ügynöke, Ferhat Ciftci szerint.
„A Corinthians túl sokat kér a játékosért – kesergett a menedzser, majd nekilátott fényezni védencét. – Dentinho hatalmas tehetség, kiváló technikával. Az angliai drukkerek imádnák őt, hiszen olyan, mint egy kis Cristiano Ronaldo. A Premier League-ben szeretné folytatni, az már mellékes, hogy az Arsenalban vagy az MU-ban.”

Nem egyszerű a játékosügynökök élete, különösképpen a gazdasági világválság idején, és ezt César Bottega is megerősítheti.

Douglas Costa ügyeinek intézője ugyanis egy brazil honlapnak adott nyilatkozatában amiatt szomorkodott, hogy a Gremio túl sokat, mégpedig húszmillió fontot kér a 18 esztendős középpályásért az MU-tól.

„Nem hiszem, hogy ezt az összeget ki tudja fizetni az angol csapat. A reális ár 6.7 millió font lehet, ennyit is ajánlott érte a Manchester, ez azonban kevés volt a Gremio elnöke, Duda Kroeff számára.”

Kroeff malmára hajthatja a vizet, hogy az irányítóra több európai sztáregylet is kivetette a hálóját.
2022.12.01 00:00:28

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Boston Red Sox baseballcsapatát is tulajdonló cég alvó óriásként viselkedő, az anyagi csőd szélén táncoló klubot vett meg 300 millió fontért 12 esztendővel ezelőtt, most simán ennek a tízszereséért értékesítheti, igaz, tett is bele rendesen pénzt és munkát. Az utóbbira jellemző, hogy az FSG egy évtized alatt megháromszorozta a Liverpool kereskedelmi bevételeit.

2022.11.16 16:22:08

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A sportolók kivétel nélkül arról beszéltek, az elszántság, a gyakorlás és a szenvedély közvetlen hatással van arra, hogy ki vagy, illetve ki lehetsz. Ha pedig a célszemély nem csupán az eredményei miatt csodálja a főszereplőt, de a mondanivalójával is képes azonosulni, sokkal könnyebben csörög a kassza.

2022.11.14 23:01:12

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A változást érezhetően nem tudja hova tenni.

2022.11.09 17:35:54

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Szeptemberben még csak a drukkerek fél (!) százaléka hitt a Newcastle Bajnokok Ligája-kvalifikációjában, illetve nagyjából harmaduk az európai porondra való visszatérésében, azóta mindkét szám jelentősen megnőtt.

2022.11.06 10:41:53

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Kloppék először nyertek idegenben a jelenlegi bajnokságban.