Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.05.24 16:57 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Gera egy héten belül eldönti, melyik klubban folytatja

Naponta érkeznek új ajánlatok a West Bromwich Albion szabadon igazolható játékosáért, ám eddig még nem tudta Gera Zoltán eldönteni, hogy melyik klubot választja. Nem könnyű persze a döntés, hiszen olyan neves csapatok is sorban állnak, mint a Benfica, az Everton vagy éppen a Celtic.

Gera Zoltánnak hamarosan döntenie kell jövőjéről
Fotó: Imago (archív)
Gera Zoltánnak hamarosan döntenie kell jövőjéről
Gera Zoltán szerződése június 30-án jár az angol elsőosztályba feljutott West Bromwich Albionnál, így a Bosman-szabály értelmében szabadon tárgyalhat az érdeklődő klubokkal.

Az elmúlt napokban arra kaphattuk fel rendszeresen a fejünket, hogy egyre több neves klub jelentkezett be a magyar játékosért. Négy angol klub, az Everton, az Aston Villa, a Bolton Wanderers és a Wigan Athletic is szívesen látná soraiban a magyart, emellett a portugál Benfica és a skót Celtic is bejelentkezett a futballistáért.
Az sincs kizárva, hogy Gera marad jelenlegi klubjánál, a West Bromwichnál, ám elnézve az érdeklődő klubok sorát, erre igen kicsi az esély.

„Egyelőre még nem született döntés, de úgy gondolom a jövő hét elejére már többet fogunk tudni” – mondta el Gera ügynöke, Sam Stapleton.

Gera Zoltán jelenleg Magyarországon tartózkodik, hiszen szombat este a magyar válogatott Görögország ellen lép pályára, majd egy héttel később Horvátországot ellen mérkőzik a csapat.

„Szerettük volna, ha már az első válogatott mérkőzés előtt megszületik a döntés, de ez sajnos nem sikerült, így most az a cél, hogy a második meccsig legyen meg a válasz” – fejezte be Stapleton.
2022.10.02 13:40:18

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A Manchester United hiába szerzett három gólt, nem volt ellenszere a norvég klasszisra.

2022.10.01 12:23:30

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Partey hatalmas gólt lőtt, Jesus és Xhaka is betalált a Tottenham ellen. A vége 3–1.

2022.09.09 00:12:49

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Bajnokcsapatainkat előselejtezős fordulók során át előszobáztatják a BL-ben, míg a sajátjaik akkor is automatikusan a főtáblán kezdik, ha nem is bajnokok.

2022.09.06 10:00:55

Angol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

Súlyos betegsége miatt csaknem abbahagyta, ma ő a világ egyik legjobb védekező középpályása.