Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.05.20 11:41 Frissítve: 2011.08.18 00:04

A Bolton helyett már a Celtic verseng Gera Zoltánért

Ahogy az várható volt, naponta érkeznek az újabb érdeklődők a West Bromvich Albion szabadon igazolható játékosáért, Gera Zoltánért. A legújabb kérő a skót élcsapat, a Celtic.

Gera (balra) akár Anglián kívül is landolhat
Fotó: Action
Gera (balra) akár Anglián kívül is landolhat
Gera Zoltán szerződése a birminghami WBA-val június 30-án lejár, így aztán megkezdheti a tárgyalásokat a következő csapatával. Azt egyelőre nem tudni, hogy hol folytatja a középpályás, de az biztos, hogy nem marad munka nélkül, miképpen az sem túlzottan kérdéses, hogy 4 év után távozik Briminghamból.

A kérdés pusztán annyi, hogy hol folytatja a 29 éves játékos, aki, mint azt korábban már elmondta, még vár a végleges döntés meghozatalával, szeretné ugyanis a legjobb ajánlatot kiválasztani.

Márpedig ajánlatból nincs hiány Geránál: az Everton és a Benfica után ugyanis ma már a skót Celticet is idesorolja a szigetországi média. A glasgowiak érdeklődése mellett érdemes megemlíteni, hogy a Bolton mindeközben kiszállt a versenyből.

A Wandererst is szinte minden átigazolási időszakban előkapta az angol sajtó, mint Gera következő csapata, főleg azóta, hogy a csapatnál Gary Megson lett a vezetőedző. A szakember volt az ugyanis, aki 2004-ben a WBA menedzsereként dolgozva először a csapatba állította a magyar játékost.

A Bolton egyébként azért szállt ki a versenyből, mert vetélytársaival ellentétben nem biztosította helyét a nemzetközi kupaporondon – az angol élvonal 16. helyéről nehéz is lett volna… -, miközben az Everton és a Benfica az UEFA-kupában, a Celtic pedig a Bajnokok Ligájában indulhat.
2022.09.09 00:12:49

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Bajnokcsapatainkat előselejtezős fordulók során át előszobáztatják a BL-ben, míg a sajátjaik akkor is automatikusan a főtáblán kezdik, ha nem is bajnokok.

2022.09.06 10:00:55

Angol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

Súlyos betegsége miatt csaknem abbahagyta, ma ő a világ egyik legjobb védekező középpályása.

2022.09.05 12:49:14

Angol labdarúgás NAGY ZSOLT

Látványos fejlődési pályára állt a Newcastle United, amióta szaúd-arábiai kézbe került.

2022.09.04 16:09:24

Angol labdarúgás CSELŐTEI MÁRK

Antony góllal debütált, és bár Saka utána egyenlített, kettővel nyertek a manchesteriek.