Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.01.14 22:34 Frissítve: 2011.04.22 00:04

Gera 3 millió fontot ér a Middlesbrough-nak

Napok óta téma az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban érdekelt West Bromwich Albionnál a magyar légiós, Gera Zoltán esetleges eladása, ám a legkomolyabbnak, legkitartóbbnak tetsző Middlesbrough egyre emelkedő ajánlatait nem fogadták el. Egészen mostanáig.

Most már csak Gerán múlna?
Most már csak Gerán múlna?
A jövő héten így már „csak” az érintett játékossal, Gera Zoltánnal kell megegyeznie a Middlesbrough-nak. De mivel a magyar légiós másodosztályú csapat tagja, márpedig ő hónapok óta arról nyilatkozik, hogy az élvonalba vágyik, ez a tárgyalás aligha lesz, lehet olyan hosszú, mint a kivásárlási áráról szólók.
Az Express and Stars című angol lap szerint 3 millió fontban állapodtak meg a felek, a végső szót most már Gerának kell kimondania.

Arról azonban nem számol be az újság, az átigazolás mikortól válna aktuálissá, illetve a Middlesbrough mennyi időre kötelezné el magához a magyar irányítót.

A helyzetet némiképpen bonyolítja, hogy a WBA középpályája sérülések miatt igencsak foghíjas, így az is elképzelhető, hogy Gera szolgálataira egy ideig még igényt tartanak.

Amennyiben az újság információ tévesek, mégsem született megállapodás – mondjuk az időpontban nem tudnak megegyezni -, vagy később Gera szerződésében nem stimmel valamit, akkor jöhet még a B-terv. Az élvonalbeli klubok közül az Everton, a Fulham, az Aston Villa és a Wigan is vinné a mágikus magyart.

A WBA és a Middlesbrough honlapján egyelőre nincs hír a megegyezésről.

„Semmi változás nem állt be a helyzetemben, magam sem szolgálhatok új információval” – nyilatkozta Gera Zoltán az újsághír hallatán.

GERA ZOLTÁN ÁTIGAZOLÁSÁRÓL BŐVEBBEN
A NEMZETI SPORT
HÉTFŐI SZÁMÁBAN OLVASHATNAK!
2022.09.09 00:12:49

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Bajnokcsapatainkat előselejtezős fordulók során át előszobáztatják a BL-ben, míg a sajátjaik akkor is automatikusan a főtáblán kezdik, ha nem is bajnokok.

2022.09.06 10:00:55

Angol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

Súlyos betegsége miatt csaknem abbahagyta, ma ő a világ egyik legjobb védekező középpályása.

2022.09.05 12:49:14

Angol labdarúgás NAGY ZSOLT

Látványos fejlődési pályára állt a Newcastle United, amióta szaúd-arábiai kézbe került.

2022.09.04 16:09:24

Angol labdarúgás CSELŐTEI MÁRK

Antony góllal debütált, és bár Saka utána egyenlített, kettővel nyertek a manchesteriek.