Nemzetisport.hu nyomtatott 2006.09.08 10:27 Frissítve: 2011.06.27 00:01

Wayne Rooney étteremben verekedett

Wayne Rooney ismét heves vérmérséklete miatt került az újságok címlapjára: a Manchester United fiatal támadója egy étteremben a barátnőjét és a társaságában lévő hölgyeket sértegető Blackburn Rovers balhátvédnek, Michael Gray-nek sózott oda.

Rooney bemosott egyet Gray-nek
Rooney bemosott egyet Gray-nek
A blackburni védő csinos monoklival zárta az estét
A blackburni védő csinos monoklival zárta az estét
Baráti vacsorázgatásnak indult, verekedéssel végződött Wayne Rooney és barátai kiruccanása egy manchesteri étterembe.

A Manchester United válogatott támadója menyasszonyával, Coleen McLoughlinnal, valamint másik három párral vacsorázott – akik közeli barátai Rooney-nak –, amikor a Blackburn védője, Michael Gray az asztalukhoz lépett.

Az egykoron a válogatottban is megfordult balhátvéd (1999-ben három alkalommal válogatták be, éppen a Magyarország elleni, budapesti 1-1-en debütált, de nem tudott megragadni a nemzeti tizenegyben) sértő megjegyzéseket tett Rooney menyasszonyára, valamint a társaság hölgytagjaira.

A csatár többször is felszólította a hívatlan látogatót, hogy távozzon, ám miután Gray ezt nem tette meg, kapott egy ütést. A blackburni védő csinos kis monoklival távozott az asztaltól.

A Manchester várhatóan nem bünteti meg Rooney-t, viszont a provokáló Gray-től beszámolót vár az esetről klubja.

A 32 éves balhátvéd 1992 óta számít profi játékosnak, több mint egy évtizeden keresztül viselte a Sunderland mezét, mind a másod-, mind az első osztályban, majd 2003 nyarán érkezett Blackburnbe, ahol első két szezonjában csak ritkán kapott szerepet, ám tavaly kulcsember volt, harminc bajnokin játszott.
2021.11.28 16:43:47

Angol labdarúgás D. Á.

Michael Carrick együttese szinte végig védekezésre kényszerült, de egy pontot ellopott a Stamford Bridge-ről.

2021.11.23 22:33:03

Angol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Solskjaer szinte valamennyi játékosa lelkében megtalálta azt a húrt, amelytől edző és futballista egyszerre rezonál. Főnök, akit szerettek a labdarúgói – annyira ritka eset, hogy már-már életszerűtlen. Részben talán azt is magyarázza, miért kellett vége szakadnia ennek a mesének.

2021.11.21 19:12:31

Angol labdarúgás T. Z.

A korábbi szélső jelentős fejtörést okozott Sir Alex Fergusonnak és számos más menedzsernek.

2021.11.20 18:09:00

Angol labdarúgás H. Á.

Ha a friss válogatott Aaron Ramsdale nem véd ilyen remekül, ki tudja, mennyi lett volna a vége.

2021.11.09 22:20:13

Angol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Ha négy játékost igazolsz, de kettő nem válik be, az nem a világvége. Viszont menedzserből csak egyet szerződtethetsz, és ha ő nem jön be, az katasztrófa. Majd jön a kérdés: mikor harapjak bele a citromba, hogy elismerjem, ez bizony rosszul sült el?”