Nemzetisport.hu nyomtatott 2006.09.08 10:27 Frissítve: 2011.06.27 00:01

Wayne Rooney étteremben verekedett

Wayne Rooney ismét heves vérmérséklete miatt került az újságok címlapjára: a Manchester United fiatal támadója egy étteremben a barátnőjét és a társaságában lévő hölgyeket sértegető Blackburn Rovers balhátvédnek, Michael Gray-nek sózott oda.

Rooney bemosott egyet Gray-nek
Rooney bemosott egyet Gray-nek
A blackburni védő csinos monoklival zárta az estét
A blackburni védő csinos monoklival zárta az estét
Baráti vacsorázgatásnak indult, verekedéssel végződött Wayne Rooney és barátai kiruccanása egy manchesteri étterembe.

A Manchester United válogatott támadója menyasszonyával, Coleen McLoughlinnal, valamint másik három párral vacsorázott – akik közeli barátai Rooney-nak –, amikor a Blackburn védője, Michael Gray az asztalukhoz lépett.

Az egykoron a válogatottban is megfordult balhátvéd (1999-ben három alkalommal válogatták be, éppen a Magyarország elleni, budapesti 1-1-en debütált, de nem tudott megragadni a nemzeti tizenegyben) sértő megjegyzéseket tett Rooney menyasszonyára, valamint a társaság hölgytagjaira.

A csatár többször is felszólította a hívatlan látogatót, hogy távozzon, ám miután Gray ezt nem tette meg, kapott egy ütést. A blackburni védő csinos kis monoklival távozott az asztaltól.

A Manchester várhatóan nem bünteti meg Rooney-t, viszont a provokáló Gray-től beszámolót vár az esetről klubja.

A 32 éves balhátvéd 1992 óta számít profi játékosnak, több mint egy évtizeden keresztül viselte a Sunderland mezét, mind a másod-, mind az első osztályban, majd 2003 nyarán érkezett Blackburnbe, ahol első két szezonjában csak ritkán kapott szerepet, ám tavaly kulcsember volt, harminc bajnokin játszott.
2021.10.26 11:05:55

Angol labdarúgás NAGY ZSOLT

Az angol első és másodosztályú klubok 70 százalékánál már nem britek a többségi tulajdonosok.

2021.10.25 19:40:47

Angol labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Azt tartják, igazán nagyot csak nagyon magasról lehet zuhanni. Az állítás a maga tényleges értelmében is igaz lehet – aki átélt ilyet, tanúskodhat –, átvitt értelemben pedig még inkább, hiszen van, akinek a kisszék magassága is szédítő. Nos, az MU járt már a legmagasabb platókon is, és a világ legtermészetesebb dolga, hogy mindig oda igyekezzen visszajutni.

2021.10.24 16:50:20

Angol labdarúgás D. Á.

Könnyen lehet, hogy Ole Gunnar Solskjaer utolsó meccsét láthattuk az MU kispadján.

2021.10.23 20:28:05

Angol labdarúgás BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Ennek következtében a Newcastle, a világ leggazdagabb futballklubja holnap még nem lesz egyben a legjobb is. Sőt, jövőre sem. Vagy talán soha. Tisztelt szurkolói ezért talán kissé korán ünnepeltek.

2021.10.03 16:59:58

Angol labdarúgás B. Á.

A manchesteri fölényt, de gólt nem hozó első játékrész után négyszer is betaláltak a szünet után.