Videó: szárnyalt az NBA-sztár, de a kislánya lopta el a show-t

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.20. 15:18
Az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) sajtótájékoztatói általában viszonylag kevés izgalmat hoznak, most azonban sikerült egy olyan show-t kreálni, amely miatt a sportra kevésbé fogékonyak feje is az NBA felé fordult.

Mint arról beszámoltunk, Stephen Curry 34 pontja túlragyogta James Hardent, a Warriors 16 pontos hátrányból fordítva nyerte meg a nyugati döntő első meccsét az NBA rájátszásában – ezzel 1–0-ra vezet a Rockets ellen.Stephen Curry 34 pontja túlragyogta James Hardent, a Warriors 16 pontos hátrányból fordítva nyerte meg a nyugati döntő első meccsét az NBA rájátszásában – ezzel 1–0-ra vezet a Rockets ellen.

A találkozót követő sajtótájékoztatón a szárnyaló Stephen Currynek is meg kellett jelennie, a GSW klasszisa azonban úgy döntött, magával viszi kislányát is, ez pedig egyszerre volt nagyszerű és borzalmas döntés.



Riley Curry ugyanis megszokta már a kamerákat, sőt, kimondottan örül is, ha szerepelhet egy kicsit, most azonban ezzel el is lopta a show-t, bár vélhetően ezt most édesapja sem bánja.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik