Super Bowl: egy fogadó 2.3 millió dollárt tett a Tampa Bayre

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2021.01.29. 18:21
null
Tom Bradyék sikere kétmillió dollárral tehet gazdagabbá egy fogadót (Fotó: Getty Images)
Az amerikai fogadóirodákban a Super Bowl győztesére feltett pénz 80 százalékával a Kansas City Chiefs győzelmére fogadtak. A legnagyobb egyszeri összeget viszont a Tampa Bay Buccaneers diadalára tették fel.

A Las Vegas-i fogadóirodák 3.5 pontos Kansas City-előnyt állapítottak meg, azaz a Tampa Bayre fogadók még akkor is megkapják a pénzüket, ha a Chiefs legfeljebb három ponttal győz.

Egy vakmerő személy 2.3 millió dollárral fogadta meg, hogy a Tom Brady-vezette Tampa Bay nyeri meg a meccset (vagy legfeljebb hárommal kap ki), ha sikerrel jár, kétmillió dollár lesz a jutalma.

A Kansas Cityre feltett eddigi legnagyobb összeg 180 ezer dollár, ezzel Patrick Mahomesék legalább négypontos diadalával százezret tehetne zsebre. A Chjefsre 115 és 110 ezer dolláros tétet is tettek már fel.

A magyar idő szerint február 8-ra virradóra Tampában megrendezendő mérkőzésen a Kansas City pirosban, a Tampa Bay fehérben játszik majd. Az eddigi 54 Super Bowl győzelmein 27:27 arányban osztozott a Nemzeti és az Amerikai főcsoport.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik