NHL: Tavares-tripla segítette az Islanderst a Devils ellen

Vágólapra másolva!
2013.02.17. 06:50
null
John Tavares háromszor talált a Devils kapujába
John Tavares, a 2009-es NHL-játékosbörze első választottja mesterhármassal segítette a New York Islanderst a New Jersey legyőzéséhez az észak-amerikai profi hokiliga legutóbbi játéknapján. A nap kanadai rangadóján a Toronto az NHL-karrierje első hibátlan meccsét produkáló Ben Scrivens kapus hathatós segítségével győzte le 3–0-ra az Ottawát.

 

John Tavares, a 2009-es draft első választottja karrierje negyedik mesterhármasával segítette a New York-ot a New Jersey legyőzéséhez. A huszonkét éves csatár sorozatban már ötödik mérkőzésén talált be, azonban az Islanders fölényes győzelme is mindössze a Keleti főcsoport tizedik helyére jutatta a New York-i csapatot.

Nagyszerű formában lévő Montreal fogadta az idén gyengéldkedő Philadelphiát a legutóbbi játéknapon. A Montreal kapusa, Peter Budaj tizennyolc védést mutatott be, és ezzel sorozatban már a harmadik győzelménél tart a Canadiens, míg az idén szenvedő Flyers a kilencedik vereségét könyvelhette el.

Ben Scrivens NHL-karrierje első hibátlan, gól nélküli mérkőzését ünnepelhette a Toronto Ottawa elleni sikerével. A huszonhat éves, James Reimer sérülése miatt a kezdőbe kerülő kanadai kapus harmincnégy lövést hárított, ezzel hozzásegítve a Torontót kilencedik győzelméhez a szezonban.

A legutóbbi játéknapon a Tampa Bay és az Anaheim is csak hosszabbítás után tudott nyerni idegenben, a Phoenix és az Edmonton pedig szoros mérkőzéseken tartotta otthon a két pontot.

NHL
ALAPSZAKASZ, 29. JÁTÉKNAP

Florida Panthers–Tampa Bay Lightning 5–6 – hosszabbítás után
Toronto Maple Leafs–Ottawa Senators 3–0
New York Islanders–New Jersey Devils 5–1
Montreal Canadiens–Philadelphia Flyers 4–1
Nashville Predators–Anaheim Ducks 2–3 – szétlövéssel
Phoenix Coyotes–Columbus Blue Jackets 5–3
Edmonton Oilers–Colorado Avalanche 6–4


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik