NHL: nyugaton az összes, rájátszást érő hely elkelt

Vágólapra másolva!
2016.04.06. 07:37
null
A Colorado nem lesz ott a rájátszásban (Fotó: Reuters)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a New York Islanders a Washington legyőzésével bejutott a rájátszásba. A Colorado kikapott a Nashville-től, ezzel biztosan nem lesz ott a playoffban. Az Avalanche veresége révén a San Josétól otthon 3–0-s vereséget szenvedő Minnesota jutott a rájátszásba, nyugaton már nincs kiadó hely. A Carolina ellen otthon alulmaradó Boston szintén veszélyben van, de még reménykedhet.

A Nyugati főcsoportban a Dallas, a St. Louis, a Chicago, az Anaheim, a Los Angeles, a San Jose és a Nashville után a Minnesota lett a nyolcadik playoff-szereplő, mert bár gólt sem lőtt a San Jose ellen, a Colorado veresége elég volt neki. Az Avalanche-ot a négymeccses vereségsorozatát megszakító Nashville ütötte el a rájátszástól.

Keleten a Boston nehéz helyzetbe került, a Carolina elleni hazai veresége után ugyanannyi ponttal áll, mint a Detroit és a Philadelphia. Ám a Red Wingsnek eggyel több meccse van hátra, így jobb az esélye elcsípni az Atlanti-csoport 3. pozícióját. Ha így lesz, a Bostonnak a Philadelphiával kell versenyt futnia az utolsó kiadó helyért, de a Flyersnek két plusz meccse van a Bruinshoz képest.

NHL
ALAPSZAKASZ

Boston Bruins–Carolina Hurricanes 1–2 – szétlövéssel
New Jersey Devils–Buffalo Sabres 1–3
Washington Capitals–New York Islanders 3–4 – hosszabbítás után
Montreal Canadiens–Florida Panthers 1–4
New York Rangers–Tampa Bay Lightning 3–2
Ottawa Senators–Pittsburgh Penguins 3–5
Minnesota Wild–San Jose Sharks 0–3
Nashville Predators–Colorado Avalanche 4–3
Chicago Blackhawks–Arizona Coyotes 6–2
Calgary Flames–Los Angeles Kings 4–5 – hosszabbítás után
Anaheim Ducks–Winnipeg Jets 1–2 – hosszabbítás után

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik