NHL: négy pont a centertől, elsüllyesztette a Sharksot

Vágólapra másolva!
2015.10.23. 07:33
null
Az ottawai Chris Neillben (jobbra) és a devilses Jordin Tootoo-ban buzgott a harci kedv a két csapat meccsén (Fotó: Reuters)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Los Angeles Kings 4–1-re megverte idegenben a kaliforniai derbin a San Jose Sharksot. A Kings győzelmének fő letéteményese Jeff Carter volt, aki a csapat mindegyik góljából szerepet vállalt: az első kettőnél asszisztot jegyzett, az utóbbi kettőt maga jegyezte.

 

A Dallas Stars sorozatban az ötödik meccsét nyerte meg – ezzel hibátlanul tudta le a négymeccses idegenbeli túráját –, a Csillagok 4–1-re győztek a Pittsburgh Penguins vendégeként. John Klingberg egy-egy góllal és gólpasszal járult hozzá a sikerhez, míg Antti Niemi 33 védéssel. A Pens először kapott háromnál több gólt a szezonban.

A Columbus Blue Jackets elveszítette a nyolcadik találkozóját is az idényben, az elsőt az új edzővel, John Tortorellával a kispadon. A CBJ ezúttal St. Paulban, a Minnesota Wild vendégeként kapott ki 3–2-re, miután a hazai csapat fordított a harmadik harmadban. A győztes gólt Thomas Vanek ütötte emberelőnyben.

A Chicago Blackhawks Duncan Keith nélkül nyert hazai jégen a Florida Panthers ellen 3–2-re. Brent Seabrook és Patrick Kane egyaránt 1+2-vel zárta az összecsapást.

NHL, ALAPSZAKASZ
New York Rangers
–Arizona Coyotes 4–1
Pittsburgh Penguins–Dallas Stars 1–4
Ottawa Senators–New Jersey Devils 4–5 – szétlövés után
Minnesota Wild–Columbus Blue Jackets 3–2
Nashville Predators–Anaheim Ducks 5–1
Chicago Blackhawks–Florida Panthers 3–2
Vancouver Canucks–Washington Capitals 2–3
San Jose Sharks–Los Angeles Kings 1–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik