NHL: megvan az új szezon hatodik szabadtéri meccse is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.11. 10:53
Megvan az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) következő szezonjának hatodik szabadtéri mérkőzése is: a szerdai hivatalos bejelentés értelmében március 2-án a Vancouver Canucks fogadja az Ottawa Senatorst a vancouveri BC Place-ben az alapszakasz programjába visszakerülő Heritage Classic-mérkőzésen.

A mérkőzés helyszínéül szolgáló, nyitható tetejű stadion, a közel 55 000 néző befogadására alkalmas BC Place adott otthont a 2010-es téli olimpia megnyitóünnepségének.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a szabadtéri NHL-széria 2014. január 1-jén kezdődik, amikor a Winter Classic keretében a Detroit Red Wings és a Toronto Maple Leafs csap össze a Michigan Stadiumban.

Január 25-én a tavalyi bajnok Los Angeles Kings az Anaheim Ducksszal mérkőzik meg a Los Angeles Dodgers baseballstadionjában, majd január 26-án New York Rangers–New Jersey Devils, január 29-én New York Rangers–New York Islanders derbit rendeznek a New York-i Yankee Stadiumban.

Március 1-jén a Chicago Bears amerikaifutball-csapat arénájában, a Soldier Fielden Chicago Blackhwaks–Pittsburgh Penguins meccsre kerül sor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik