NHL: megállíthatatlan a Wild, meglepetésre nyert a Coyotes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.10. 07:09
null
A Vancouver sem okozott gondot a Minnesotának (Fotó: Reuters)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a legutóbbi játéknapon az Arizona Coyotes meglepetésre – szétlövés után – legyőzte a Chicago Blackhawkst, míg a Minnesota Wild sorozatban hatodik meccsét nyerte meg.

A Vancouver Canucks sem tudta megállítani a Minnesota Wildot, amely egymás után hatodik győzelmével tör fel a Nyugati főcsoport rájátszást érő helyei felé. Különösen értékes volt a mostani siker, hiszen a Wild ezzel három pontra feljött riválisára, amely még éppen rájátszást érő helyen van. Üröm az örömben, hogy sérülés miatt Ryan Cartert és Jason Zuckert is elvesztette a Minnesota.

A nap meglepetését az Arizona Coyotes szolgáltatta, a Nyugati főcsoport utolsó előtti helyezettje a negyedik pozíciót elfoglaló Chicago Blackhawkst múlta felül szétlövésben. A mérkőzés hőse Antoine Vermette volt, aki a harmadik harmadban egyenlített, és a mindent eldöntő találat is az övé volt a szétlövésben.

A többi találkozón a Calgary Flames simán nyert a San Jose Sharks ellen és megelőzte riválisát, a Los Angeles Kings fordulatos mérkőzésen múlta felül a Columbus Blue Jacketset, míg az Edmonton Oilers a New Jersey Devils otthonában győzött.

NHL, ALAPSZAKASZ
Columbus Blue Jackets–Los Angeles Kings 3–4
New Jersey Devils–Edmonton Oilers 1–2
Minnesota Wild–Vancouver Canucks 5–3
Chicago Blackhawks–Arizona Coyotes 2–3 – szétlövéssel
San Jose Sharks–Calgary Flames 1–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik