NHL: későn ébredt a Blues, elszállt a Flyers

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.03. 07:29
null
Hősiesen küzdött a Montreal, meglett a jutalom (Fotó: Reuters)
Megszakadt a Minnesota Wild négy mérkőzés óta tartó nyeretlenségi szériája, miután az együttes 2–0-ra legyőzte a Philadelphia Flyerst az észak-amerikai jégkorong-bajnokságban (NHL). Az első két harmad nem hozott gólt a találkozón, a záró játékrészben azonban egy perc alatt eldöntötte a meccset a Wild, Jason Pominville és Charlie Coyle volt eredményes.

 

A Winnipeg Jets a két gólig és egy asszisztig jutó Olli Jokinen vezérletével győzni tudott a New York Rangers vendégeként. A harmadik harmadban 2–2-nél jött Jokinen – aki legutóbbi öt meccsén mindössze egy gólpasszig jutott – és eldöntötte a találkozót.

P. K. Subban megmentette a Montreal Canadienst elképesztő, ütős hárításával a gólvonalon, majd a kanadai együttes 3–2-re meg is nyerte a New Jersey Devils elleni találkozót. A Canadines sorozatban 11. meccsén kapott kettőt vagy annál kevesebb gólt.

A St. Louis Blues 3–0-s hátrányba került a második harmad végére a Los Angeles Kings ellen (Tyler Toffoli kétszer is betalált), a harmadik játékrészben hiába jött fel 3–2-re a Blues, egyenlíteni már nem tudott.

NHL, ALAPSZAKASZ
New York Rangers–Winnipeg Jets 2–5
Montreal Canadiens–New Jersey Devils 3–2
Minnesota Wild–Philadelphia Flyers 2–0
Los Angeles Kings–St. Louis Blues 3–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik