NHL: James Neal négy góljával vezette győzelemre az Oilerst

Vágólapra másolva!
2019.10.09. 07:00
null
Neal (jobbra) négyszer fogadhatta a gratulációkat (Fotó: yahoo.com)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) keddi játéknapján az Edmonton Oilers 5–2-re verte a New York Islanderst elsősorban a pályafutása során először egy meccsen négy gólt szerző szélső, James Neal remek teljesítményének köszönhetően, így az Oilers továbbra is veretlen.

Az Edmonton Oilers helyi idő szerint kedden este a New Yorks Islanders otthonába látogatott és 5–2-re nyerve könnyedén begyűjtötte harmadik meccsén harmadik győzelmét. A sikerben elévülhetetlen érdemeket szerzett négy góljával James Neal, a vendégek nyáron megszerzett támadója, aki a nyáron érkezett a Calgarytól. Neal ebben az idényben három meccsen már hat gólnál jár, miközben a Flamesnél az előző idényben 63 mérkőzésen jutott összesen hét találatig.

A Dallas Stars megszerezte első győzelmét az idényben, az áldozata a Washington Capitals volt. A Stars kétszer is egygólos hátrányba került, ám a harmadik harmadban 3–2-re fordítani tudott. A Capitals fél perccel a vége előtt mentette hosszabbításra a meccset, amelyet végül Tyler Seguin zárt rövidre 43 másodperc alatt.

Szintén őrzi hibátlan mérlegét a tavalyi döntős Boston Bruins, amely Las Vegasban győzött 4–3-ra, valamint a Detroitot 3–1-re megverő Anaheim. Ugyancsak veretlen még a Carolina Hurricanes, amely három hosszabbításos győzelem után először nyert rendes játékidőben: a Florida Panthers otthonában diadalmaskodott 6–3-ra.

NHL, ALAPSZAKASZ
Florida Panthers–Carolina Hurricanes 3–6
New York Islanders–Edmonton Oilers 2–5
Pittsburgh Penguins–Winnipeg Jets 1–4
Washington Capitals–Dallas Stars 3–4 – h. u.
Detroit Red Wings–Anaheim Ducks 1–3
Nashville Predators
–San Jose Sharks 5–2
Calgary Flames–Los Angeles Kings 3–4 – h. u.
Vegas Golden Knights–Boston Bruins 3–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik